Fotografie en fotoreportages


Paard (-en), Hond(-en)

 • Duur shoot 1,5 - 2 uur
 • Locatie naar keuze of aan huis (exclusief reiskosten)
 • Naar wens stand-, hoofd-, actiefoto’s
 • Tot 10 á 15 digitale foto’s op normale resolutie
 • Bij 2 of meerdere dieren en/of meer foto's, afdrukken of speciale bewerkingen in overleg
 • Voor meer info neem gerust contact op

Pasfoto's

Pasfoto's (in kleur) Uitsluitend op afspraak
Voldoen aan normen voor officiële documenten: Of u deze nu nodig heeft voor het paspoort, rijbewijs, identiteitsbewijs, code 95, OV-kaart, 65+ pas of zomaar. Klaar terwijl u wacht. Ook pasfoto's van (heel) kleine kinderen is geen probleem.
Prijs € 12,00. 

Mocht het onverhoopt voorkomen dat de pasfoto door een officiële instantie toch een keer niet wordt goedgekeurd, dan wordt deze uiteraard kosteloos door mij overgemaakt. De betreffende officiële instantie moet dan wel een formulier met de reden van afkeuring aan u meegeven.

Fotoshoot / reportage in mijn studio

 

 

 • maximaal 6 personen
 • Tijdsduur: 1 - 1,5 uur
 • Aantal foto’s (bewerkt): 5 - 10 digitale foto's die via mail opgestuurd worden.
 • Voor meer informatie en/of afspraak neem contact met mij op.

Fotoshoot(s) op locatie

Meer foto's, afdrukken of speciale bewerkingen: Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Portrettekeningen

In kleur- of pastelpotlood, of grafiet zwart/wit. U kunt al een tekening door mij laten maken v.a. € 80,- (formaat 24 x 30 cm).
Exclusief lijst en/of passe-partout. Voor prijsopgave of informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het formulier op de pagina Portrettekeningen.

Voor het maken van een natuurgetrouwe tekening van mens en/of dier heb ik 1 (of meerdere) duidelijke, scherpe foto’s nodig. Desgewenst maak ik de foto(‘s) zelf (bij mij thuis buiten of in studio of op een door u gewenste locatie).

Ook inlijsten en/of passe-partouts snijden kan ik verzorgen. Aangezien lijsten afhangt van de persoonlijke smaak, is mogelijk in overleg.

Reiskosten

Als de locatie verder is dan 10 km vanaf mijn woonadres (7881 PA Emmer-Compascuum) dan reken ik reiskosten à € 0,20 per km.

Fotobewerking

Dankzij digitale fotografie en -bewerking is veel mogelijk. U kunt bij mij bijvoorbeeld uw oude gekreukte foto digitaal laten bewerken en retoucheren zodat deze er weer goed uitziet. Heeft u alleen een kleine pasfoto van een geliefde en verder geen leuke andere grotere foto dan kan ik de pasfoto digitaliseren en - afhankelijk van de kwaliteit/scherpte van het origineel - afdrukken op een wat groter formaat.

Betalen fotoshoot
Betaling geschiedt contant op de afgesproken dag van de shoot. Mocht het niet mogelijk zijn om contant te betalen, dan is gewenst om uiterlijk 1 dag vóór de reportage het totaal afgesproken bedrag over te maken. 

Nabestellen en/of afdrukken foto's
Voor de actuele prijzen en printmogelijkheden kunt u mij een mail sturen. Dit geldt ook voor het laten afdrukken van foto's.

Afzeggen/verplaatsen shoot
Als het op de afgesproken datum slecht weer is, dan verplaatsen wij de shoot. Ook kan het gebeuren dat u ziek bent of dat er wat mis is met uw dier. Laat dit dan wel a.u.b. 24 uur van te voren weten, met het oog op mijn planning. Er zal € 10.- in rekening worden gebracht als u geen goede reden hebt om u af te melden van de shoot. Mocht u daarna alsnog bij mij een shoot boeken binnen een half jaar, zal het gestorte geld van de shoot prijs worden afgehaald.

Nabestellen en/of afdrukken foto's
Nabestellen kan altijd. Voor de actuele prijzen en printmogelijkheden kunt u mij een mail sturen. Dit geldt ook voor het laten afdrukken van foto's.

Algemene voorwaarden
Op door mij gemaakte en op deze website gepubliceerde foto's en tekeningen zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Foto's gepubliceerd op deze website zijn voorzien van copyright en in verkleinde resolutie.
 • Door mij gemaakte foto's mag ik overal publiceren, tenzij hierover andere afspraken zijn gemaakt.
 • U mag geen foto's of foto's van mijn tekeningen van deze website halen, zonder mijn schriftelijke toestemming.

   

Heeft u vragen of andere wensen, bijvoorbeeld over foto(na)bewerking of anderszins neem dan contact met mij op via het contactformulier op de pagina Contact.

Mischa Uitenbogaart
Emmer-Compascuum
e-mail: mischa1971@live.nl
telefoon: 06-13216458