Wie ben ik

www.mischaspictures.nl

Mijn naam is Mischa (1971). Ik woon samen met mijn vriend, paard en hondjes Bella en Tainy (beide Jack Russell Terriërs) in Emmer -Compascuum. Fotografie is een passie van mij. Ik heb succesvol de cursus beroepsfotografie afgerond. Ik heb een eigen fotostudio en bevindt zich aan huis.

  • Ik fotografeer mens, dier en natuur
  • Ik fotografeer bij evenementen en op locatie
  • Ik maak portrettekeningen vanaf foto's
    Eén van mijn grote hobby's is het maken van realistische portrettekeningen vanaf foto. Ik maak potlood- of pasteltekeningen van mensen en dieren. Ik werk veelal in opdracht en altijd vanaf foto's. 

Portretfoto's

Ik maak (portret)foto's van mens, dier en natuur. Mijn passie fotografie is begonnen met het fotograferen van dieren zoals honden en paarden. Uitdagingen in macrofotografie in de natuur ga ik ook niet uit de weg. Paardenconcoursen en fotografie op locatie doe ik ook graag. Ook in mijn eigen studio kunnen foto's worden gemaakt.

Ga naar mijn pagina Fotografie

Portrettekeningen

Naast fotograferen maak ik tekeningen van mens en dier.
Voor het natekenen maak ik gebruik van duidelijke, scherpe en niet te kleine foto's (10 x 15 cm). Als deze niet voorhanden zijn, kan ik deze zelf maken (tegen geringe vergoeding).

Ga naar mijn pagina Portrettekeningen

Pasfoto's

www.mischaspictures.nl

U kunt bij mij ook terecht voor het maken van pasfoto's die aan alle eisen voldoen voor b.v. identiteitskaart, paspoort, rijbewijs

Ga naar mijn pagina Pasfoto's

Het laatste nieuws

Op mijn Facebook pagina plaats ik het laatste nieuws.